Hoi, ik ben Nancy Buyens, het gezicht achter NB foilayage.

In 1999 stapte ik in het kappersvak via ‘Academie Verbist’ in Antwerpen. In 2004 startte ik als jonge zelfstandige mijn eerste salon. Het was de start van een hobbelige ondernemersweg en persoonlijke reis om te staan waar ik nu sta.  

In 2014 belandde ik in een stevige burn-out waarin ik het toen heel moeilijk vond om voor mezelf te kiezen. Het werd uiteindelijk een zeer lange (lijdens)weg van 3 jaar lang waarin ik uiteindelijk mezelf en alle financiële middelen verloor. Tot de dag dat ik besefte dat ikzelf de leiding kon nemen over mijn leven. Dat ik verantwoordelijk was voor mijn keuzes en mijzelf...

Balayage heeft me altijd gefascineerd. Ik begon me uiteindelijk te verdiepen in de foilayage. Bijna al mijn vrije tijd gebruikte ik voor het ontrafelen van de technieken die gebruikt worden tijdens het creëren van de verschillende balayage looks, het combineren van die technieken om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en het onderhoud zo laag mogelijk te houden. Ik specialiseerde mezelf volledig in blondes en brunettes. Zo ontstond mijn grootste passie ‘De Folies’. 

De periode dat ik mijn passie terugvond, zie ik als de redding van mijn leven...

Begin 2020 startte ik uiteindelijk met het opleiden van collega’s. Wauw, wat een ervaring! Collega's helpen groeien in hun kapsalon met de technieken gaf me een geweldige energieboost. Al gauw ontdekte ik dat het niet alleen bij de technieken bleef... Ik zag collega's met heel herkenbare issue's worstelen en niet voor zichzelf kiezen in hun salon. 

Hieruit ontstond mijn missie om ook te werken rond zelfvertrouwen, zelfinzicht en persoonlijke keuzes in het salon... en dit samen met mijn grootste passie van het natuurlijk kleuren.

Dus, lieve jij, welkom in mijn wereld van de folies!